***REİS BEDEL "her davanın bir bedeli vardır" *** YENİ DİZİ

"REİS BEDEL" ROMANIMIN SENARYO ÇEVİRİSİNİ ALTTAKİ VİDEODA SYNOPSİS OLARAK İZLEYEBİLİRSİNİZ..."reis bedel, beş farklı ırktan gelen beş adamın cezaevinde yaşadıkları düşmanlıklar ve farklılıklarının getirdiği değişik örf, ananelerle birlikte bu vatandaki herkesin dost, kardeş olabileceğini gösteren misyon dizisidir."

cezaevinde başlayacak olan ( kürt aşiret reisi, karadenizli taka reisi, roman kabilesinin reisi, eski ülkücü emin reis ve adı reis olan genç ) arasındaki can borcu, vatan aşkı ve bölücülere karşı verilen hayati mücadeleleri anlatıyor. cezaevinden kaçmalarıyla başlayan maceranın zincirleri doğunun dağlarında kırılıyor..." vatanı, şerefi ve sevdası için yaşayan onurlu insanları anlatıyoruz."

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, NE MUTLU TÜRKÜM DİYEBİLENE...

bu esere 2004 yılında selam durup 2009 da bitirdim, şu an yapımcılarla görüşmeler yapmaktayım. dizinin içereği ve daha geniş bilgi için dizinin görüntülü video sinopsisini izleyebilirsiniz..." reis bedel romanı dizi yayınlandıktan sonra arza sunulacaktır."

Reis Bedel  'alt yazılı'  tanıtım videosu

REİS BEDEL'İN İLK TEASER ÇEKİMLERİNİ TAMAMLADIK (NİSAN 2011)
Birçok paylaşım sitesinde yayınlanıyor ve çok sayıda seveni, hayranı, fun siteleri kuruldu... Demekki doğru bir iş yapılıyor. Hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahim dedik, hayırlı uğurlu olsun.

Reis Bedel 'teaser'